ホーム > トピックス > 下崎 研吾 大学院生 JOS Best Paper Awards受賞

2020.12.28

下崎研吾 大学院生の研究論文が、JOS Best Paper Awardsに選出されました。

Investigation of extrusion of the medial meniscus under full weight-loading conditions using upright weight-loading magnetic resonance imaging and ultrasonography.
Shimozaki K, Nakase J, Oshima T, Asai K, Toyooka K, Ohno N, Miyati T, Tsuchiya H.J Orthop Sci. 2020 Jul;25(4):652-657.