ホーム > トピックス > 第11回 師走セミナー

第11回 師走セミナー

2020.12.28

第11回 師走セミナーはコロナウイルスの影響によりWeb開催となりました。

2020年 金沢大学整形外科学術賞

Operative Record Award
該当者なし

Mrs. Summary Award
浅野陽平

KAIZEN Award
Doctor部門 股関節・リウマチ班
Co-medical部門 西病棟7階

Paper Award
Gold Medal Paper Award

阿部健作
『Glycogen synthase kinase 3β as a potential therapeutic target in synovial sarcoma and fibrosarcoma.』Cancer Science.

Silver Medal Paper Award
清水貴樹
『Radiation Disrupts the Protective Function of the Spinal Meninges in a Mouse Model.』Clinical Orthopaedics and Related Research.

Merit Paper Award (Staff)
林克洋
『Clinical course of grafted cartilage in osteoarticular frozen autografts for reconstruction after resection of malignant bone and soft-tissue tumor involving an epiphysis』Clinical J Bone Oncol.

Senior Resident Paper Award Sliver Prize
有藤賢明
『Spontaneous Incidence of Vertebral Body Infection Following Osteoporotic Vertebral Fracture:
A Case Series Study and Review of Literature』Spine.

Senior Resident Paper Award Gold Prize
浅野陽平
『Bilateral atypical ulnar fractures occurring after long-term treatment with bisphosphonate for 7 years and with teriparatide for 2 years: a case report』Osteoporosis International.