ホーム > トピックス > 第10回 師走セミナー・医局忘年会

第10回 師走セミナー・医局忘年会

2019.12.23

第10回 師走セミナーおよび医局大忘年会がホテル日航金沢で開催されました。
忘年会は200名を超える参加者で大いに盛り上がりました。

2019年 金沢大学整形外科学術賞

Best Clinical Conference Award
Senior Prize 藤井 秀人 (富山県済生会富山病院)
Junior Prize 山田 遥平 (市立輪島病院)

Operative Record Award
Gold Medal 下崎 研吾 (スポーツ班)
Silver Medal 松原 秀憲 (足の外科班)

Mrs. Summary Award
荒木 麗博 (腫瘍班) 88 サマリー

KAIZEN Award
Doctor部門 股関節・リウマチ班
Co-medical部門 西病棟7階

Paper Award
 Gold Medal Paper Award
沼田 仁彬 (スポーツ班)
Effectiveness of Adhering Adipose-Derived Stem Cells to Defective Cartilage in Promoting Cartilage Regeneration in a Rabbit ModelArthroscopy.
 Silver Medal Paper Award
吉谷 純哉 (股関節・リウマチ班)
『Morphometric geometrical analysis to determine the centre of the acetabular component placement in Crowe type Ⅳ hips undergoing total hip arthroplasty』Bone Joint J.
 Bronze Medal Paper Award
三輪 真嗣 (腫瘍班)
『Therapeutic Targets for Bone and Soft-Tissue Sarcomas』Int J Mol Sci.
Affiliated hospital Paper Award
三輪 真嗣 (腫瘍班)
『Assymptomatic Bone Marrow Edema Detected by 67Ga Scintigraphy』Clin Nucl Med.
Senior Resident Paper Award
山室 祐紀 (金沢大学)
『Acute progressive adolescent idiopathic cervical kyphosis: case report』J Neurosurg Spine.

師走セミナー・医局忘年会写真集