ホーム > トピックス > 第9回 師走セミナー・医局忘年会

第9回 師走セミナー・医局忘年会

2018.12.22

第9回 師走セミナーおよび医局大忘年会がホテル日航金沢で開催されました。
忘年会は総勢204名の参加で大いに盛り上がりました。
2018年 金沢大学整形外科学術賞

Best Clinical Conference Award
Senior Prize 三崎 智範(福井県立中央病院)
Junior Prize 村井 惇朗 (南砺中央病院)
Intern Prize 今 武蔵 (石川県立中央病院)

Operative Record Award
Gold Medal 米澤 宏隆 (腫瘍班)
Silver Medal 上岡 顕 (関節班)
Bronze Medal 下崎 研吾 (スポーツ班)

Mrs. Summary Award
荒木 麗博 (腫瘍班) 92 サマリー

KAIZEN Award
Doctor部門 股関節・リウマチ班
Co-medical部門 整形外科外来

Paper Award
 Gold Medal Paper Award
上野 琢朗 (関節班)
Risk Factors and Cup Protrusion Thresholds for Symptomatic Iliopsoas Impingement After Total Hip Arthroplasty: A Retrospective Case-Control Study
J Arthroplasty.
 Silver Medal Paper Award
阿部 健作 (腫瘍班)
『The usefulness of wide excision assisted by a computer navigation system and reconstruction using a frozen bone autograft for malignant acetabular bone tumors: a report of two cases』BMC Cancer.
 Bronze Medal Paper Award
下崎 研吾 (スポーツ班)
『Greater body mass index and hip abduction muscle strength predict noncontact anterior cruciate ligament injury in female Japanese high school basketball players』Knee Surg Sports Traumatol Arthrosc.
Special Paper Award
五十嵐健太郎(腫瘍班)
Impact factor total 36.992 (Accept 8 本)
Senior Resident Paper Award
小林 源哉(厚生連滑川病院)
『Delayed-Onset Paraplegia Due to Spinal Cord Infarction After Repeated Tumor Excision Surgeries of the Thoracic Spine』Orthopedics.
Junior Resident Paper Award
有籐 賢明 (浅野川総合病院)
『A delayed-onset intracranial chronic subdural hematoma following a lumbar spinal subdural hematoma: A case report』Medicine(Baltimore).
師走セミナー・医局忘年会写真集

師走セミナー土屋教授統括
学術賞受賞の様子
忘年会風景